Zaterdag 9 maart hoopten we revanche te kunnen nemen tegen VC S.E.C. Uit speelden we namelijk niet onze beste wedstrijd en verloren we met 3-1.

Om Limax bij te blijven zijn alle punten belangrijk, dus we gingen er vol voor. Dat was in ieder geval de opdracht, maar de eerste set lieten we ons toch nog een beetje overrompelen, met name door een aantal goede servicesreeksen van de tegenstander liepen we steeds wat achter de feiten aan. Ook door een aantal persoonlijke foutjes lukte het niet om goed door te drukken en helaas moesten we set 1 afgeven met 23-25.

Vergeten en door. Nu lukte het wel om de dames aan de overkant beter onder druk te zetten en we konden een gaatje slaan waardoor we set 2 met een iets krappe 25-22 binnenhaalden.

Set 3 verliep vergelijkbaar en we trokken maar net aan het langste eind met 25-23.

Set 4 verliep met meer overtuiging en enthousiasme een stuk beter en dat resulteerde dan ook in 25-17. Wel jammer van dat ene puntje maar heel blij met de winst met 3-1. Op naar volgende week, dan spelen we om 13u in Liessel tegen Livoc dames 1, ook daar hebben we iets goed te maken.