Na een welverdiende rust en “unne gooje Vastelaovendj” werd afgelopen week de training weer opgepakt en werden we door coach Nico klaargestoomd voor de wedstrijd tegen Ledub dames 3 op zaterdag 24 februari.

Uit hadden de Budelse dames al bewezen een goede verdediging te kunnen neerzetten en dat had ons dat al een puntje gekost, dus we waren gewaarschuwd.

Pupil van de Maand Fien Lenders mocht de eerste bal serveren en daarna zelfs scoren en toen mochten wij draan.

De start was op z’n zachts gezegd niet goed. Er was te weinig enthousiasme en overtuiging en dat leidde dan ook tot een flinle achterstand. Precieze cijfers weet de tekstschrijver even niet meer, maar we stonden richting het einde van de set zeker 5-6 punten achter. Gelukkig wisten we op tijd een inhaalspurt in te zetten maar we kwamen net te kort en set 1 ging, welverdiend, naar Ledub met 24-26.

In set 2 kregen we vleugels en had Budel hier geen antwoord op en bleef deze set met 25-11 in Kessel. Set 3 en 4 verliepen vergelijkbaar, een kleine voorsprong van Kessel werd weer bijgehaald door Ledub en in set 4 werd het einde zelfs nog zeer spannend met cijfers boven de 25. Set 3 en 4 gingen uiteindelijk wel naar Kessel met 25-21 en 28-26.

Volgende week zaterdag reizen we af naar Landgraaf en spelen we om 17.30u in de Baneberg tegen Landgraaf dames 2.