Na een weekje rust stond deze week de wedstrijd tegen Polaris DS 2 op het programma. Vooraf waren we ons ervan bewust dat we Polaris niet moesten onderschatten ondanks het verschil op de ranglijst. Het belangrijkste in deze wedstrijd was dus om goed te serveren en ons eigen spelletje te spelen.

De eerste twee sets begonnen we sterk. We brachten de pass en wisten ballen te scoren. We scoorden door mooie harde aanvallen, maar ook met geplaatste ballen wisten we punten te maken. Beide sets wonnen we met 25-17.

De derde set stonden we al snel voor met 7-0. Echter volgden er veel eigen fouten en maakten we het onnodig super spannend… maar wij wisten deze set toch binnen te halen en met 27-25 te winnen!

De winst was binnen, maar we waren er op gebrand ook de laatste set te winnen. De vierde set ging in het begin gelijk op, maar door een aantal lange service series aan onze kant wisten we weer uit te lopen en te winnen met 25-18. Het was een leerzame wedstrijd, waarin we veel goede dingen hebben laten zien, maar waar we ook zeker verbeterpunten uit hebben kunnen halen.
Super blij zijn we met deze 5 punten!

Volgende week hebben we weer een week rust, vrijdag 10 november spelen we thuis om 20:00 tegen VC Landgraaf, hopelijk zien we jullie dan weer!