Vanwege de ’11e van de 11e’ hadden we aan het begin van het seizoen de wedstrijd tegen Landgraaf dames 2 al een dagje naar voren geschoven naar vrijdag 10 november. En zo stonden we om 20u klaar op onze trainingsavond, in de hoop weer wat puntjes binnen te halen. De eerste set startten we goed en kregen we veel ballen aan de overkant op de grond. Met 25-15 hadden we al 1 punt ‘in de tes’.

Opdracht van coach Nico voor de komende set was focus en streven naar minder tegenpunten. Helaas voor ons kwam Landgraaf beter in hun spel en zaten vaker net op de goede plek, het scorebord gaf scores over en weer aan en we moesten vechten voor onze puntjes. Uiteindelijk namen we wel de leiding en namen we de set bij 25-20 in ontvangst.

In set 3 probeerden we wat variatie aan te brengen in de aanval door ook combinaties te lopen. We hadden al snel iets meer voorsprong dan in de vorige set en ook deze set werd met Kesselse winst beslist bij 25-17.

De 4e set werd gemakkelijker gescoord en geholpen door een aantal foutservices van Landgraaf waren de 5 punten een feit door setwinst bij 25-13.
Deze 5 punten zijn goed voor een 1e plek in de ranglijst, nu zaak om goed te trainen om deze lijn voort te zetten! Komende vrijdag 17 november spelen we om 20.30u uit in Budel, tegen Ledub dames 3.