Afgelopen week werd er weer hard getraind in Sporthal Achter de Haof en zo trok er een karavaan aan auto’s met gemotiveerde Kesselse speelsters naar de Vilgaard in Velden. Opgewacht met een grote tent met lekkere geuren en carnavalsmuziek voor de deur traden de dames om 16.30 u aan tegen VC Velden dames 1.

De start was matig en mat, veel onnodige en zelfs domme foutjes leidden tot een grote achterstand. Toen zelfs 24-19 op de teller kwam zag het er al niet meer zo fraai uit. Toch wisten we tot 24-24 langszij te komen. Helaas kwamen we net te kort en ging de set naar Velden bij 26-24.

De overige 3 sets werd het spel beter, maar werd opnieuw met een achterstand gestart. De servicedruk werd opgevoerd, er werden weer ballen van de grond gehaald en mooie ballen gescoord en geblokt. Velden legde ons echter nog steeds het vuur aan de schenen en zo waren het zeker geen makkelijke setwinsten voor ons met 22-25, 19-25 en 20-25.

Met deze 1-3 winst wisten we de winreeks van Velden in eigen huis te doorbreken en staan we ietsje steviger op de 2e plek in de ranglijst.

Maar genoeg werk aan de winkel en op naar de volgende uitwedstrijd tegen VC Polaris dames 2 om 16.45u in Sporthal ’t Hout in Helmond