Zaterdag stond er een belangrijke wedstrijd op het programma. Nummer 1 (wij) tegen nummer 2 (VC Limax ds1) met beide 47 punten. We waren er op gebrand te winnen en begonnen dan ook sterk aan de wedstrijd. We haalden een voorsprong van 4 punten. Helaas wisten we deze voorsprong in de eerste set niet vast te houden en verloren we deze met 20-25.
De tweede set speelden we wederom goed. We wisten de druk hoog te houden en Limax daardoor niet in hun spel te laten komen. Deze set was voor ons, met 25-20!
De derde set verliep vergelijkbaar met de eerste set, we lieten goede dingen zien en vochten voor alle ballen, alleen wisten we ook nu onze voorsprong niet vast te houden en verloren we met 23-25.
Helaas.. maar op naar set nummer vier (en vijf). In set vier liepen we uit en deze voorsprong hielden we vast. We raapten veel ballen van de grond en hadden service druk! Het was 25-19 voor ons!
De vijfde set liep Limax meteen op ons uit, we vochten ons terug. Maar het was net niet genoeg.. we verloren deze set met 11-15 en dus de wedstrijd met 2-3…
Dat betekent dat we nu op een derde plek staan met even veel punten als Sec, de nummer twee.
Komende week gaan we er weer vol tegen aan en hopelijk weer puntjes pakken tegen VC Velden ds1. We spelen dan om 17:00 uur in de Vilgaard in Velden.