Zaterdag 23 maart speelden we weer een thuiswedstrijd en wel tegen Furos dames 1. Fenne had met Kay van plek geruild op de blessurebank en met wat extra hulp begonnen we met een volledig 12-delig team aan de warming-up. We wisten al dat Limax een punt had laten liggen, wat de drive om 5 punten te halen alleen maar aanwakkerde.

We startten meteen met een voorsprong en legden Furos flink wat druk op door een aantal goede services. Bij 20-14 kreeg Furos er geen speld (punt) meer tussen en het eerste punt was binnen bij 25-14.

Set 2 startten we weer sterk, al lieten we op het einde Furos wel dichterbij komen. Gelukkig geen paniekmodus, met 25-19 bleef ook de 2e set in Kessel.

Set 3 ging in het begin gelijk op, Furos werkte hard voor hun puntjes, maar tegen de service van Luci en Rebecca hadden ze geen antwoord en toen liepen we al snel uit. Kay maakte haar rentree en kon zo revanche nemen tegen Furos 😅. Winst van de wedstrijd was zeker bij 25-16.

In de 4e set serveerde Myrthe ons naar een voorsprong van 5 punten en die voorsprong werd eigenlijk alleen maar groter. Bij 25-11 was de 4-0 een feit!

Volgende week mogen we paaseieren gaan zoeken en opladen voor de uitwedstrijd op zaterdag 6 april tegen VC Trivia dames 1 om 19u in Sportpark Meterik, tot dan!! Fijne Pasen!!