Inschrijfformulier Hemelvaartstoernooi 2024

41e VC Kessel Hemelvaartstoernooi, donderdag 9 mei 2024

Hieronder vindt u het inschrijfformulier voor het 41e VC Kessel Hemelvaartstoernooi. Heeft u vragen over de inschrijving of vragen over het toernooi, mail dan naar de toernooicommissie via toernooi41@vckessel.nl of via het contactformulier op de contactpagina.

  Allereerst leuk dat jij jouw team wilt inschrijven voor het 41e VC Kessel Hemelvaartstoernooi! Geef hieronder jouw 1e en 2e keuze aan betreffende de klasse van de inschrijving van het team.

  Teamnaam


  (Het kan voorkomen dat de automatische spamcontrole van dit inschrijfformulier uw teamnaam als "potentiële spam" markeert. U krijgt dan een foutmelding tijdens het versturen van het formulier. In dit geval vragen we u om te mailen naar de toernooicommissie. Let op: grove/beledigende teamnamen worden geweigerd.)

  Contactpersoon

  Klasse

  Selecteer in welke klasse u met uw team wilt uitkomen. Indien u zich wilt inschrijven voor 3x3 Beachvolleybal, geef dan ook een tweede keus aan indien aan de eerste keus niet kan worden voldaan. Let op, deze keuzes kunnen niet twee keer hetzelfde zijn.

  Indien u meerdere teams wilt inschrijven, vul het formulier dan meerdere malen in.

  De recreatieve klassen zijn uitsluitend bedoeld voor niet geoefende volleyballers. De beter geoefende recreanten kunnen zich beter inschrijven bij de competitieteams. De ervaring leert dat zij daar doorgaans gelijkwaardige tegenstanders treffen.

  Inschrijfgeld

  Voor 3x3 teams: € 35,-
  Voor 6x6 teams: € 45,-

  Het inschrijfgeld dient u uiterlijk 5 dagen voor aanvang toernooi (3-05-2024) over te hebben gemaakt op IBAN NL86RABO 01253 08 345 t.n.v. VC Kessel, onder vermelding van TOERNOOI 2024 en uw Teamnaam .
  Uw inschrijving is pas na betaling definitief.
  5 dagen voor het toernooi kunt u zich nog afmelden, daarna is geen restitutie meer mogelijk.

  Extra informatie

  Let op:
  - Glas (inclusief bier- en wijnflessen), alsmede grote hoeveelheden eigen meegebrachte drank, worden in verband met de veiligheid niet tot het toernooiterrein toegelaten.
  - Pinnen op het toernooiterrein is mogelijk.

  De toernooicommissie houdt zich het recht voor om u in een andere klasse in te delen.

  Het toernooi begint om 10.00 uur. Gelieve uw team(s) om uiterlijk 9.30 uur aan te melden bij het wedstrijdsecretariaat op sportpark "De Roode Egge".

  Nadat de inschrijving succesvol is verzonden, ontvang je binnen 30 minuten een kopie van de inschrijving op het ingevulde e-mailadres. Indien je deze mail niet hebt ontvangen, kijk dan eerst bij de ongewenste e-mails. Als je de bevestiging niet kunt vinden, mail dan even naar toernooi41@vckessel.nl.
  Zie eventueel ook www.vckessel.nl onder kopje "Contact" en "contactformulier" en selecteer "Hemelvaartstoernooi" als onderwerp.

  Deze website gebruikt Akismet om spam tegen te gaan. Lees hier hoe je gegevens worden verwerkt.

  Informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens
  VC Kessel verwerkt de persoonsgegevens die u ons verstrekt tijdens het inschrijven voor het Hemelvaartstoernooi. Door gebruik te maken van dit contactformulier geeft u toestemming aan VC Kessel om uw gegevens te verwerken zoals aangegeven in onze privacyverklaring.

  Akkoordverklaring * Ik heb gelezen en begrepen wat er met mijn persoonsgegevens wordt gedaan.