Afgelopen zaterdag speelde VCKessel D1 uit tegen Eindhoven DE GEKSTUHH (Hajraa D1).

Een beruchte dag was het wel. Nadat de dames zich helemaal murf hadden gegeten met M&M paaseitjes kwamen ze door alle omleidingen net op tijd binnenvallen en begonnen we lekker gehaast aan de wedstrijd. Uitspraak van Marloes Wolters: Haastige spoed is zelden goed. En ja hoor, ze had gelijk.

VC Kessel begon gecontroleerd aan de set, al verliep het einde minder vlekkeloos. Slordige persoonlijke fouten en een gemis in aanvalspower resulteerden in set verlies 25-21.

De tweede set startte Kessel met een ferme voorsprong door goede servicedruk. Desondanks sloeg Hajraa terug, met als gevolg een nek aan nek race. Uiteindelijk was het Kessel die aan het langste eind trok 24-26.

De derde en vierde set waren identiek. Kessel mistte de enorme vechtlust en lieten de sets op een redelijk makkelijke manier inpalmen door Hajraa, 25-21. Helaas, 3-1 de boot en maar met slechts 1 puntje terug naar het mooiste dörpke aan de maas. Desalniettemin werden de dames wel gehuldigd als de sportiefste ploeg van de derde divisie regio Zuid!!! Helemaal leuk!

Volgende week vrijdag zijn de dames te bewonderen bij het P&M sportgala en op zaterdag 13 april zetten de dames van VCKessel voor de laatste keer dit seizoen hun beste beentje voor en spelen ze thuis om 18.00 u tegen Volley Tilburg D3. Als afsluiting is iedereen welkom om samen te proosten in Kantine nog Eine op een mooi en sportief seizoen!!