Een druk volleybalweekend voor de Kesselse meisjes. Na een goede training, wilden de dames op zaterdag 25 januari hun beste beentje voor zetten, zowel omdat ze tegen één van de kampioenskandidaten moesten spelen, maar ook voor de jarige coach Nico.

Nico werd in een stijlvol versierde bolide opgehaald en de reis werd ingezet naar Eindhoven, waar Hajraa dames 1 stond te popelen om de verloren wedstrijd tegen ADC een week eerder goed te maken. Energiek begonnen beide teams aan de wedstrijd. Lange tijd ging het gelijk op, maar door goede servicedruk en vliegen voor elke bal, wist Kessel aan het langste eind te trekken. De 1e set werd gewonnen met 24-26 en dit voelde meteen al als het behalen van het kampioenschap, Nico ging zelfs op de knieën. Hajraa weet dat het elk puntje nodig heeft om ADC en Volt voor te blijven en ze hebben de rest van de wedstrijd Kessel flink onder druk gezet, wat leidde tot een 3-1 winst voor Hajraa (25-15, 25-18 en 25-18). Na de wedstrijd werd er nog een drankje gedaan en een taartje gegeten op Nico’s verjaardag:

en keken de dames terug op een goed gespeelde wedstrijd en blij met 1 puntje erbij.

Zondag 26 januari trokken de dames naar Gennep, voor de kwartfinale van de regionale beker. Flamingo’s dames 2, spelend in de promotieklasse, had nog iets goed te maken. Zij hadden zaterdag verloren en hadden wel zin in een winst tegen een 3e divisie team. De Gennepse dames verdedigden heel sterk en hadden een goede service, waardoor Kessel een flink tandje bij moesten schakelen om de ballen op de grond te krijgen. De eerste set werd moeizaam gewonnen met 25-27, maar de 2e set moesten de Kesselse dames helaas verloren laten gaan met 25-15. Ook de 3e en 4e set werd aan beide kanten hard gevochten voor elk punt en werd het erg spannend. Kessel wist de beide sets toch naar zich toe te trekken met 24-26 en 21-25. Door naar de halve finale, welke in Kessel gespeeld zal worden, tegen een bekende uit de competitie; ADC dames 1. Zowel in de competitie als in de beker zal het vechten blijven voor elk punt en vooral elk punt vieren!

Aanstaande zaterdag 1 februari komt Nuvoc dames 1 op bezoek, om 16u zien we jullie graag in de sporthal, alle support is welkom!!