De kop is er af! Afgelopen zaterdag heeft VC Kessel de eerste competitiewedstrijd gespeeld tegen VCE/PSV dames 1 van seizoen 2020/2021. Iedereen was gevleid om weer te mogen starten na de lange rustperiode door de omstandigheden. Voor de wedstrijd werden de dames van Kessel verrast, door een bekende prijs. Er was weer een prijs gewonnen: VC Kessel dames 1 werd namelijk tot  het sportiefste team van het jaar 2019/2020 uitgeroepen!

Zonder publiek én zonder livestream ging de wedstrijd van start.

De eerste set verliep vlotjes. De dames van Kessel konden gemakkelijk scoren en iedereen vol voor de bal. Alhoewel de stand steeds gelijk op ging, was het nog moeilijk voor Kessel om mentaal sterk te blijven. De eerste spannende set ging helaas nipt naar PSV, met 27-29.

De tweede set was een herhaling van de eerste set, maar dit keer kon Kessel de hoofden koel houden. De set werd binnengesleept aan de Kesselse kant met 25-23.

De derde set kreeg Kessel moeite om de controle te houden en om de ballen op de grond te timmeren. Desalniettemin was het op het laatste moment nog spannend wie de set ging pakken.

Helaas ging deze set naar de dames van PSV met een stand van 24-26.

De vierde, en dan ook laatste set werd ook veroverd door PSV met 12-25, want Kessel had geen antwoord op het spel van PSV. Helaas een 1-3 verlies voor de dames van Kessel. Gelukkig was onze Keagel aka @anoukpeeters jarig dit weekend, dus werd er nog wat lekkers gegeten en een kaarsje uitgeblazen. Het verlies wordt snel vergeten, want volgende week staan we zeker met volle moed klaar! Dan wordt er een wedstrijd gespeeld tegen SOMAS/Activia dames 3, om 14:15 uur in Sint Anthonis. Tot dan.