HR VCKessel 2e keer op rij kampioen

Vrijdagavond blijkt dat Jos een vermoedellijke slijmbeursonsteking heeft. Er waren al enkele afmeldingen en de plotseling werd de spoeling erg dun. Het zal toch niet he…

Zondagochtend :  Hen belt toch nog even met Anouk die gelijk in de auto springt om als libero bij ons net zoals de vorige wedstrijden mee te spelen.

Uiteindelijk zijn we dus met 6 en 1 libero en Frank als coach aan de wedstrijd tegen Asterix begonnen.  Jos speelde als one armed bandit toch zijn potje mee en deed dat naar behoren.

We moesten 1 set winnen om op eigen kracht ook dit jaar weer kampioen te worden. Asterix speelde de laatste wedstrijd als team, omdat ze met de competitie gaan stoppen. Ze wilden dit ook  graag goed afsluiten.

Na het eerste fluitsignaal lieten die van Kessel er geen enkele twijfel over bestaan wie hier op de eerste plaatst staat in de C-Poule. Zonder echt in gevaar te zijn geweest werd de belangrijkste set met 18-25 door ons gewonnen. Het kampioenschap is een feit. Er werd een klein feestje gevierd (ook met het aanwezige publiek)

Dan denk je,  oei die beroemde 2e set komt eraan. Niks hoor.  Als een kampioen waardig werd ook deze set met 18-25 over de streep getrokken.

In de derde set was er dan ook even een concentratiedip. We kwamen halverwege de set een puntje of 5 achter en liepen dat met goed spel wel weer in, maar kwamen op het einde toch net dat ene puntje tekort om ook die set te pakken.  Asterix won de set met 26-24.  Nu was het onze beurt om hun te feliciteren. Na wat lachen en wat geouwehoer werd aan de 4e set begonnen.

Ook hier waren enkele spannende momentjes maar omdat Graad in de 3e set al met luide stem had gezegd dat we eens moesten gaan werken en volleyballen, kwam deze set, nadat we ons dat herinnerden nog wel even  in gevaar, maar sloten we die met 23-25 toch als een kampioen waardig winnend af.

Terug in de kantine in Kessel werden we opgevangen met een  bloemetje en een lekkere riestevlaai met slagroom.

Even een terugblik op het seizoen:

Op wat kleine dipjes na een constant seizoen met goed en vooral degelijk volleybal.

Onze dank gaat vooral uit naar Anouk, Frank , Jack en Nico die ons in moeilijke tijden hebben uitgeholpen. Dit kampioenschap is ook van jullie.

Interesse om ook eens aan een kampioenschap te proeven, geef je op en kom bij ons spelen.

Volgend seizoen  nieuwe ronde,  nieuwe kansen