Eerste volle winst voor Kessel in de derde divisie.

Afgelopen zaterdag speelden de dames van Kessel tegen Hajraa D1. Waar we 2 weken geleden al meenden de cd van de derde divsie tegen gekomen te zijn, was het vandaag de top 2000 waar we tegen speelden. Hajraa had volledige liedjes in hun uitgebreide assortiment. De eerste set begon rommelig aan de Kesselse kant en de stand ging gelijk op. Dit maakte het aan het einde van de set erg spannend, wat zorgde voor een nipte setwinst van 27-25.

In de tweede set was het zaak dat er wat rust en reinheid in het spel van Kessel kwam. Persoonlijke fouten moesten vermeden worden, en de ballen moesten eerder afgemaakt worden. Deze taken werden goed uitgevoerd waardoor Kessel de set met 25-21 binnen hengelt.

De derde set verliep soepeler voor Kessel. Een sterke servicedruk zorgde voor een flinke voorsprong van 12-6, waardoor Kessel zonder druk kon spelen. Dit resulteerde in een goed spel, waarbij de ballen werden afgemaakt. Kessel sleepte deze set dan ook met 25-16 binnen.

Voor de vierde set was het de zaak om het spel vast te houden zodat we geschiedenis konden schrijven door de eerste 4-0 winst in de derde divisie. Hajraa besloot om te spelen voor alles of niks, wat zorgde voor een sterke servicedruk. Dit zorgde voor een kleine achterstond voor Kessel tot 18-18. Hierna vond Kessel weer het enthousiasme na een mooie servicebeurt. Dit enthousiasme kon Kessel dan ook verzilveren en uitbouwen naar een mooie 4-0 winst.

Dames 1 gaat met een goed gevoel de kerst in. 12 januari staan we om 19.30uur in Urmond weer klaar om de kerstkilo’s eruit te knallen! Tot dan!

Namens Vc Kessel Dames1 fijne feestdagen!???