Afgelopen zaterdag speelden de dames van VCKessel D1 thuis tegen VCE/PSV D1. In de eerste helft van de competitie, werd er door Kessel van deze getalenteerde, jonge ploeg verloren. Kessel ging daarom ook met een enorme strijdlust de wedstrijd in. De eerste set begon Kessel met een uitstekend spel. Pass en set-up werden goed afgeleverd waardoor zowel loeiharde als tactische ballen konden worden gescoord. In deze fase van de wedstrijd was Kessel PSV te slim af (25-16). Ook de tweede set kwam Kessel op voorsprong. PSV kwam met moeite het sterke Kesselse blok voorbij. Echter wisten de Kesselse dames zich uiteindelijk geen raad met de enorme servicedruk van de tegenstander en verloren de set nipt met 28-26. In de derde set werden wat onnodige fouten gemaakt door de Kesselse dames, waardoor de thuisploeg gedurende de hele set achter de feiten aan liep (19-25). In de vierde set waren de teams aan elkaar gewaagd. Helaas wist PSV aan het langste eind te trekken. Kessel verloor de set met 24-26, wat helaas resulteerde in een 1-3 verlies. Zaterdag 10 maart om 16.00 uur spelen de dames van VCKessel thuis tegen VCOlympia D2. Support is zeer welkom!