Niemand kan zo goed schrijven als Roel, dat is het uitgangspunt van dit wedstrijd verslag.
Door het vertrek van Roel wordt er over en weer naar elkaar gewezen om toch iets aan het WWW toe te vertrouwen. Voordeel is, als je de eerste schrijver bent na Roel, dat je de keus hebt.
Ik stel dus nu openlijk voor dat elk teamlid, om de beurt, een verslag schrijft en we laten Roel jureren, want zelfs in Friesland hebben ze internet.
Dan nu de wedstrijd.
Een thuis wedstrijd in Baarlo, door een dubbele boeking.
We speelden vandaag tegen een directe concurrent voor dat begeerde plekje in de poule. Holyoke.
Die uit Belfeld waren met een groot aantal spelers op komen dagen. Met Graad buiten en Harry alweer in het midden (hij is graag het middelpunt) weer iets nieuws uitproberen. Wij waren echter gesterkt door Anouk achterin, van plan om deze wedstrijd de concentratie en de mond te houden.
We kunnen na een 4-0 overwinning vaststellen dat beiden gelukt zijn.

De eerste set begonnen we zoals gezegd geconcentreerd er werd er hard gewerkt. Het ging een tijd gelijk op, maar als het er op aan kwam was het laatste zetje steeds van ons en zo werd de set uiteindelijk binnen gehaald met 25-21.
Met Harry als mental-coach (die had vandaag alleen in de laatste set wat te doen) en Jack als technisch coach ging er in de time outs toch vaak wat mis. Daar waar we van Jack wilden weten hoe het ging begon de mental-coach steeds te praten.

De 2e en 3e set verliepen ongeveer gelijk aan de 1e set en de winst was binnen. Bij een kleine tegenvaller werd de rug gerecht en gingen we door.

De 4e en laatste set wil ons nog wel eens mis gaan dan. Nu kwam de donderspeech van Harry echter op het juiste moment en werd die set en de 5 punten binnen gehaald met 25-20.

Een solide overwinning en niks op aan te merken, vonden de Belvendenaren ook trouwens. Kampioenswaardig.
Het had wat voeten in de aarde deze wedstrijd gespeeld te krijgen maar dat zijn we inmiddels al weer vergeten.
Goed he Graad, dat we hem toch gespeeld hebben.
Arno