Dit weekend geen wedstrijd op zaterdag, maar op vrijdagavond in de Meijelse Korref.

Aan de afgelopen keren dat we tegenover dames 3 van Meijel stonden hebben we niet zo’n goede herinneringen. Niet alleen dat we de punten vaak verdeelden, maar ook omdat er 2 jaar op rij afwisselend bij beide ploegen een zeer vervelende blessure ontstond tijdens de wedstrijd. En dan gaat het verlies van de afgelopen 2 wedstrijden ook niet in de koude kleren zitten, dus we wisten dat we volle bak ervoor moesten gaan.

Set 1 werd zoals vanouds goed gestart, maar kwam halverwege de set de klad erin, waardoor opnieuw een voorsprong werd afgegeven en ook de set werd verloren met 25-19. Set 2 daarentegen werd vooral goed geserveerd, punten werden gevierd en deze set ging dan ook op onze rekening met 15-25. Het leek wel alsof de kant van het publiek ons geen goed deed, want de 3e set lieten we het weer te zeer lopen, Meijel wist daarentegen wel onze gaten te vinden en daarmee wisten de Meijelse dames ook de 3e set te pakken met 25-20. Het inmiddels welbekende ‘Kop op, volgende set pakken we weer’ klonk weer, er werden nog een paar Dextrootjes in het giecheltje gegooid en we gingen er weer tegenaan. Het einde van de set werd nog spannend, Meijel kwam dichterbij, maar met 22-25 wisten we de 4e set naar ons toe te trekken, ondanks dat de tegenstander een puntje cadeau had gekregen van de teller.

Een eerste 5-setter dit seizoen, de energie was gelukkig nog niet op, al begonnen de keeltjes wel al wat schor te klinken. Bij een score van 6-8 werd van kant gewisseld en deze voorsprong werd verder opgeschroefd naar uiteindelijk 10-15 winst voor Kessel. Drie punten binnen, maar vooral weer een wedstrijd gewonnen, wat weer goede moed geeft voor de komende wedstrijden.