Tijdens de persconferentie van maandag 28 september zijn er nieuwe maatregelen afgekondigd m.b.t. de verspreiding van het Corona virus. Naast de al bestaande maatregelen zijn er strengere maatregelen afgekondigd die ook onze volleybalsport treffen.

Met ingang van 29 september 18.00 uur is er GEEN PUBLIEK meer toegestaan bij trainingen en wedstrijden in onze sportzaal.

Uitzondering hierop is de ouder die kinderen (t/m 17 jaar) naar uitwedstrijden rijdt. Hij/zij geldt dan niet als publiek, maar is onderdeel van de begeleiding van het team. We vragen jullie wel om het aantal rijdende ouders tot een minimum te beperken. Let op: verenigingen kunnen afwijken van deze maatregel.

Met ingang van 29 september blijven sportkantines tijdelijk gesloten.

Extra informatie vanuit VC Kessel:

Heb je Corona? Heb je een test gedaan en blijkt dat je Corona hebt, dan krijg je van de GGD door wat je moet doen, zoals thuis in quarantaine gaan. Ben je huisgenoot van iemand met Corona of heb je nauwe contacten met iemand, dan ga je 10 dagen in thuisquarantaine. Om duidelijk te zijn naar de leden legt VC Kessel deze maatregel, te allen tijde, op voor al onze leden. We hebben veel leden die in de zorg werken en we willen naar hen toe geen enkel risico lopen.

Voor verdere informatie verwijzen we jullie naar onze protocollen, die eerder op de site zijn gepubliceerd. En inmiddels ook zijn/worden aangepast.