Heren recreanten leven in roes na kampioenschap Dames 1

Home/HR, Wedstrijdverslagen/Heren recreanten leven in roes na kampioenschap Dames 1

Heren recreanten leven in roes na kampioenschap Dames 1

En wat voor een roes……

Maar eerst: WE ARE THE CHAMPIONS, WE ARE THE CHAMPIONS, NO TIME FOR LOSERS CAUSE WE ARE THE CHAMPIONS!!!!!!!

Meiden en coach, natuurlijk al honderdduizend keer gezegd: Van harte proficiat met het behalen van de titel in de promotieklasse!!!!  Dik en dik en dik verdiend na al die jaren van noeste arbeid en training!!

Wij als recreanten konden het niet beter doen zullen we maar zeggen. Met een grote delegatie hebben we getuige mogen zijn van een ongemeen spannend slot van jullie competitie met uiteindelijk het behalen van het ultieme doel: Het kampioenschap!!

Met dit ultieme gevoel nog vers in het geheugen en de daarbij horende beelden toog het bijna complete !! team vanmorgen richting Meerlo waar Set Up op ons wachtte.

Ja ja, u leest het goed, bijna compleet. Met z’n tienen, want helaas moest Ruud ijsjes scheppen omdat het zo’n mooi weer was, Harrie moest het vogeltjes kijken van vorige week inhalen en ook Ton van de Beuken kon nog immer niet meedoen vanwege zijn schouderblessure.

Verder was iedereen keurig op tijd en dus konden we trachten om de kampioenskoorts mee te nemen naar Meerlo om die aldaar ten tonele te brengen….

We zijn tenslotte niet voor niets als vijfde in de competitie geëindigd, royaal boven de rode streep zullen we maar zeggen.

Toch knaagde het een beetje nu het om kampioenschappen ging. Vooral Graat vroeg zich af waar het mis was gegaan in de race om het kampioenschap in Poule B. Tenslotte waren we toch vooraf vrij zeker dat wij de te kloppen ploeg waren. Al die kneuzen uit Meerlo, Meijel, Kronenberg en de andere dorpen konden toch niet aan die uit Kessel tippen????

Antwoord was snel gegeven op deze vraag: Bij de eerste set van deze competitie….. of de tweede..

Hoe dan ook, vandaag moesten die uit Meerlo er aan geloven.

Maar ach, het hoofd wil wel, maar de vermoeide benen van gisteravond niet meer, en ook de armen doen zo’n pijn en, en en en en … Meer excuses voor deze schandalige afstraffing kan ik helaas niet bedenken.

Vanaf punt 1 was duidelijk dat we eigenlijk voor Jan met de korte achternaam naar Meerlo gereden waren.

De eerste set werd met 25-11 een makkelijke prooi voor Meerlo en wie denkt dat het in de tweede set beter ging kwam bedrogen uit, maar liefst 25-8 stond er na minder dan 45 minuten volleybal op de teller.

Met 10 man kun je royaal wisselen, maar ook dat baatte niet veel. De derde set werd het wederom een grote marge voor de Meerlonaren, 25 tegen 14.

Alles zat tegen deze morgen, soms merk je dat al bij het wakker worden. De sokken krijg je niet aan, de riem wil niet dicht, bij het naar buiten gaan stap je direct in de hondenstront en ook het koffiefilter slaat dubbel in het apparaat waardoor je weer nieuwe moet zetten……. Nou vandaag was de dag dat echt alles mislukte.

Toch, het moet gezegd, gaf Kessel de moed niet op. Met alle vereende krachten werd er in de vierde set zowaar een ruime voorsprong opgebouwd van 11-4. Natuurlijk ook omdat Meerlo er wel een beetje klaar mee was, maar in het verdere verloop lukte het de mannen van Set Up toch niet om de stand weer in evenwicht te trekken en zodoende bleef Kessel aanspraak maken op een, onverdiend, punt.

Met de hakken over de sloot werd de set met 23-25 in ons voordeel beslecht, precies zoals de dames gisteren ook hadden gedaan en daarmee was de cirkel voor dit seizoen weer mooi rond gebreid.

Wij gaan nu genieten van een volleybal-loze zomer, dit nadat we op 4 mei nog een laatste keer trainen. Of dit in de hal is of in de kantine wordt nog bepaald….

Daarna volgt op 18 mei de kampioenreceptie en op 26 mei  nog onze ‘eigen’ seizoensafsluiting, dit keer in Kessel-Eik.

We hopen dat u met plezier de verslagjes heeft gelezen en trachten dit ook het komend seizoen weer een vervolg te geven.

Voor nu een fijne zomertijd gewenst!!