Afgelopen vrijdag speelde VCKessel D1 in Panningen tegen Olympia D2. De Kesselse dames begonnen sterk en de eerste set liep afwisselend. Als Kessel aan service was maakten we steeds een servicereeks, dit was aan de kant van Panningen ook zo. Zo klommen de beide teams afwisselend naar de 20. Kessel was sterk en had de touwtjes in handen: een setstand van 22-25 voor Kessel. De tweede set begon aan de kant van Panningen goed. Kessel maakte steeds meer slordige en persoonlijke fouten waardoor er een achterstand ontstond, helaas kwam Kessel niet meer bij en won Olympia D2 de tweede set met 25-19. De derde set was een herhaling van de tweede set, de set ging dus ook gemakkelijk naar Olympia dames 2 met 25-20. Het stond 2-1 voor Panningen, maar er was nog een setje te pakken voor Kessel, en dus misschien ook de overwinning! De vierde set werd het spel weer omgekeerd en was Kessel weer aan de macht. Dit hield Kessel tot aan het einde van de set toe, en daarom wonnen we de set met 14-25. Er kwam dus nog een 5e set, dus een kans om nog 3 puntjes binnen te slepen. Kessel begon de set sterk en had een voorsprong van 6-13. De set dus bijna “inne tes”, maar er kwam nog iets spannends. Panningen had een goede servicereeks en het spel werd niet meer zo makkelijk afgemaakt aan de Kesselse kant. De set werd uiteindelijk gewonnen door Kessel met een uitslag van 14-16, net op het nippertje.
Een 2-3 overwinning voor de dames van Kessel, 3 punten binnen! Volgende week zaterdag 18 november om 17:00 speelt VCKessel D1 een wedstrijd tegen Bravo’99 in Westerhoven, tot dan!

VC Olympia D2 – VC Kessel Dames 1: 2 – 3 (22-25, 25-19, 25-20, 14-25, 14-16)