Zaterdag 4 november speelden wij eindelijk onze derde competitie wedstrijd van dit seizoen.
De afgelopen weken hadden we goed getraind en we waren weer helemaal klaar voor een wedstrijdje volleybal. Peelpush waren we tijdens een oefenwedstrijd al eerder tegengekomen dit seizoen dus we wisten dat het een lastige wedstrijd zou worden. De eerste set begonnen we sterk, een goede servicedruk en sterk geplaatste aanvalsballen vanuit onze kant zorgde voor een voorsprong. Deze voorsprong wist Peelpush op het einde niet meer in te halen en we wonnen de set met 25-22.

Wow wat een verassing we hebben de set gewonnen, dit gaf ons moed en zelfvertrouwen voor de volgende set. De tweede set lieten wij opnieuw een sterke service zien, we waren aan het vechten voor alle ballen en dit uitte zich in een setwinst van 25-19 voor Kessel.

Toen begonnen we aan de derde set, een beetje gespannen wat dit zou de beslissende set worden waardoor we de wedstrijd zouden kunnen winnen. Het ging een hele tijd gelijk op, lange rally’s en goed verdedigingswerk vanuit beide kanten zorgde voor een spannende set, uiteindelijk hebben wij de set gewonnen met 25-23.

Ontzettend blij met onze overwinning begonnen we aan de laatste set, een beetje verrast door onze prestatie en zonder concentratie stonden we te volleyballen. Peelpush had al snel een flinke voorsprong te pakken en de vierde set hebben wij helaas verloren met 25-13. Na deze fijne uitslag zijn we helemaal klaar voor onze volgende competitie wedstrijd tegen Ledub DS4 op zaterdag 18 november.