Een spannende wedstrijd stond deze week op het programma. We speelden tegen VC Velden, die één puntje boven ons stonden. Om 17:00 uur raakten de tribunes goed gevuld en was het tijd om met de wedstrijd te beginnen.

We hadden even tijd nodig om in ons spel te komen. De eerste set liepen we steeds een beetje achter de feiten aan. We wisten de pass niet meteen perfect te brengen en onze service was niet op ons best. Maar na een achterstand wisten we ons toch terug te vechten en deze set met 26-24 te winnen!

Met een goed gevoel begonnen we aan set twee, echter verliep deze hetzelfde als het begin van de eerste set. Het lukte ons niet om het niveau te halen wat we kunnen. We speelden te voorzichtig om fouten te voorkomen, wat averechts werkte. Daarnaast zaten de dames van Velden er goed bij in de verdediging. Dit resulteerde in een 18-25 verlies voor ons.

Maar wij waren van plan vandaag te winnen dus in de derde set gingen we er weer vol voor. Ondanks dat het ons niet altijd lukte het niveau te halen, toonden we vechtlust en gingen we voor alle ballen. Na een achterstand in deze set lukte het ons weer terug te komen en te winnen met 25-21!

De laatste set was bloedstollend, het ging continu gelijk op. Maar wij wisten op de belangrijke momenten onze concentratie te houden en goed te blijven serveren. Dit leidde tot een hele spannende slotfase, die wij uiteindelijke wisten te winnen! En daarmee houden we 4 punten in Kessel!
Met een goed gevoel gaan we de herfstvakantie in!

Zaterdag 28 oktober om 17:00 uur staat de volgende thuiswedstrijd op het programma! Hopelijk zien we jullie dan!