Zaterdag 7 oktober vertrokken meerdere auto’s met Kesselse dames naar de sporthal in Linne, waar een ‘oude bekende’ (met deels nieuwe speelsters) ons stond op te wachten. En ook coaches Mike en Frank waren ons niet onbekend 😆Op eigen initiatief én risico streken de dames neer in een heren lokaal, gelukkig was iedereen omgekleed en de voorbespreking al klaar toen er ook daadwerkelijk heren gebruik wilden maken van de faciliteiten.

Gebrand om te winnen maar toch enigszins gespannen in, en buiten het veld, scoorde Kessel het eerste punt. De eerste punten werden om en om verdeeld, maar op een gegeven moment namen de dames van Limax het voortouw en kwamen de Kesselse dames op een achterstand van 11-5. Door slordigheid en eigen fouten liep Kessel continu achter de feiten aan en werd de eerste set door de thuisploeg binnen gehaald met 25-19.

Tijdens de kantwissel werd door coach Nico een hartig woordje gesproken en dit knoopten de dames zich in de oren. Er werd goed geserveerd en ondanks een spannende inhaalslag van Limax, wist Kessel het hoofd koel te houden en werd de 2e set met 23-25 gewonnen.

De euforie was echter van korte duur want in de 3e set begon Kessel maar matig wat resulteerde in een fikse achterstand in de 2e helft van de set. Limax stond zelfs op setwinst bij 24-19, maar door goede services en gezamenlijke vechtlust wisten de Kesselse dames zich naar een 25-27 setwinst te brengen!

En toen leek de spreekwoordelijke pijp een beetje leeg bij Limax, want in de 4e set nam Kessel vanaf de 14 punten de leiding en liet Limax niet meer veel dichterbij komen en werd ook de 4e set gewonnen, met 17-25. 4 punten gingen mee terug naar Kessel en volgende week staat weer een belangrijke wedstrijd op het spel, dan spelen de dames in eigen huis tegen Velden dames 1 om 17u. Graag tot dan!!