Zaterdag 9 april speelde het eerste damesteam van VC Kessel hun laatste thuiswedstrijd van het seizoen 2021-2022, tegen Avance dames 1.

Er werd heel sterk gestart met meerdere servicereeksen en gestructureerd spel en vooral plezier, wat leidde tot setwinst bij 25-8.

In de 2e set werd het spel een stuk rommeliger wat Avance de ruimte gaf om de druk op te voeren. Kessel profiteerde op het einde van kleine fouten aan de kant van Avance, waardoor winst toch naar Kessel ging bij 25-22.

De 3e set wisten de Kesselse dames na een kleine achterstand zich te herpakken en trok Kessel ook deze set weer snel naar zich toe met 25-10.

De 4e set moest toch weer gestreden worden tot het eind om de volle 5 punten binnen te halen, ook deze ging naar Kessel bij 25-22. Aan het einde van de set vond een publiekswissel voor Maud plaats, die na 12 jaar in dames 1 het team zal verlaten.

Er staat nog 1 inhaalwedstrijd op het programma tegen Somas Activia dames 3, deze zal waarschijnlijk vrijdag 29 april om 19.40u gespeeld worden in St Anthonis. Maar eerst gaat het team samen een andere uitdaging aan; 4 dagen op pad in Italië, definitieve bestemming nog onbekend 🤪.