Zaterdag 25 september ontvingen we Volley Tilburg dames 2, die om en nabij 1.5uur in de auto hadden gezeten om in ons mooie Kessel te arriveren. Er werd stipt om half 4 gestart met de warming-up, terwijl naast ons de 1e wedstrijd van meisjes B1 werd gespeeld. Zij haalden 4 punten binnen, nu natuurlijk aan ons om een zelfde mooi resultaat te behalen.

In het kader van ‘De week van de Scheidsrechter’ werd voorafgaand aan de wedstrijd een kleinigheidje aan scheidsrechters Marcel en Jos uitgedeeld:

en vervolgens werd het startsein gegeven. De eerste set begonnen we stroef, maar werd wel een kleine voorsprong opgebouwd die uiteindelijk ook tot setwinst leidde; 25-20.

In set 2 werd goed gestart en ook hier ontstond er een gaatje van 5 punten, maar we gingen slordiger spelen en vooral aan het net werden de ballen niet afgemaakt. Tilburg speelde zichzelf zo de wedstrijd in en kwam met name verdedigend goed op gang. De voorsprong werd langzaam kleiner en Tilburg nam deze over. Zo eindigde de 2e set met 19-25 voor Tilburg.

Set 3 en 4 kwamen we er eigenlijk nauwelijks meer aan te pas en ook deze 2 sets gingen verloren met 14-25 en 18-25. Helaas slechts 1 puntje uit deze wedstrijd, genoeg om van te leren en mee te nemen naar volgende week, dan komt Horn dames 1 op bezoek om 16u in Sporthal Achter de Haof.