8 januari 2023, nieuw jaar, nieuwe ronde nieuwe kansen.

Na onze nieuwjaarstraining/ receptie van afgelopen vrijdag waren we het er al snel over eens; nog een paar potjes winnen en dan kan de kampioensvlag gehesen worden, op de modderschuit welteverstaan…

Maar zoals zo vaak, woorden genoeg, het ontbreekt vervolgens aan de daden.

Vandaag waren we zowaar met een flink gezelschap, 9 man welteverstaan en het lijkt er dan vaak op dat iedereen denkt dat een stapje extra dan niet zo nodig is. Ach, het zal allemaal niet zo’n vaart lopen, we lossen dat in de loop van de wedstrijd wel op. En als ik dan eens een keer een bal niet pak, dan zal een ander dat wel doen, toch??

Vandaag dus niet, alles liep vanaf punt 1 volledig mis, we zaten er niet kort op, geen enthousiasme en al, helemaal geen cohesie. Pak daarbij dat de interne penetratie (????????????????????) compleet ruk was volgens huurling Jack en je weet dat je een kansloze wedstrijd speelt.

En zo was het, met 22-25, 15-25, 23-25 en 25-20 ging er een dikverdiende overwinning naar de mannen uit Belfeld, de directe concurrent in de strijd om de felbegeerde beker.

We staan dus nu samen met Holyoke op een gedeelde eerste plaats, op naar de volgende week waar de mannen uit Maasbree voor verlichting moeten gaan zorgen…