Een druk weekend voor de dames van Kessel. Op zaterdag mochten we aantreden tegen Vocala DS 1 in Beugen. Zaak om veel ballen te rapen en met een sterke servicedruk punten te maken. In de eerste set bleek Kessel meteen achter de feiten aan te lopen en met 25-17 bleef de set dan ook in Beugen.

In set 2 waren de rollen omgedraaid, hierdoor wisten we de punten wel te scoren en met 23-25 de set mee te nemen naar Kessel.

In set 3 en 4 ging het spel lang gelijk op. Echter weet Vocala in beide sets aan het langste eind te trekken en de punten op belangrijke moment wel te scoren. Met 25-23 en 25-20 blijven beide sets in Beugen.

Zaak om het goede spel vast te blijven houden voor de halve finale van de bekerwedstrijd op zondag. Stipt om 14.30u mochten we namelijk in Panningen aantreden tegen Polaris DS1 uit Helmond om een plek te bemachtingen in de finale van het bekertoernooi. Een wedstrijd waar met een goed gevoel aan werd gestart mede dankzij het sterke spel van de zaterdag. Echter niks bleek minder waar.

In set 1 weten we een voorsprong op te bouwen van 4 punten, maar helaas ook weer snel om te laten draaien tot een gelijke stand. Vanaf dit moment is Polaris de sterkere ploeg en weten we aan Kesselse kant niet meer voldoende te scoren en de servicedruk vast te houden die we willen laten zien. De wedstrijd gaat dan ook met 0-3 naar Polaris, waarmee de dames uit Helmond een plek in de finale weten te pakken. Setstanden van 24-26, 20-25 en 17-25 zorgen ervoor dat we weer hard moeten gaan trainen om aankomende zaterdag 11 februari om 17.00u in Kessel weer klaar te staan tegen Volley Tilburg DS2. We kunnen alle support gebruiken.