Vanochtend speelden de heren recreanten den één na laatste wedstrijd van het seizoen tegen Vokon, de mannen en vrouw uit Koningslust.

Met alle uitslagen op een rijtje werd in de loop van de afgelopen week duidelijk dat we eigenlijk al officieus kampioen zijn. Dit omdat Trivia, onze laatste bedreiging voor de koppositie, had verloren van Meuleveld.

De stand was daarom als volgt;

1             Kessel                   9             33

2             Maasbree           7             21

3             Trivia America   7             20

4             Meuleveld          9             19

5             Holyoke               7             13

6             Vokon                  5             4

Gezien het feit dat we nog maar twee potjes spelen, Trivia doet er nog drie, zijn we niet meer te achterhalen.

Genoeg reden dus om geheel vrijuit te kunnen spelen, zonder druk, zonder gevolgen..

Dat dit echter niet aan die oet Kessel besteed is bleek al snel.

Maar eerst terug naar het begin van deze dag. Jos was nog altijd geblesseerd, net als Lorenz. Jack stond ergens op een berg naar de sneeuw te staren en dus waren we maar met 7.

Totdat ook Arno als een donderslag bij heldere hemel de melding deed van een positieve uitslag van het testen op Corona.

Toen waren er nog maar zes, waarvan slechts één met een beetje ervaring op de midden…

Dus dan moet je als team terug grijpen op de meest logische zet. Dan moet je dus spelen in de minst schadelijke opstelling en daarom speelde Harrie vandaag als gelegenheids middenaanvaller.

En het moet gezegd worden (van Graad), dat ging hem best goed af. Zo goed dat Arno zich voor de volgende wedstrijd wel degelijk zorgen moet gaan maken om zijn basisplaats. Harrie pikte elke set zijn puntjes mee en het lag dit keer zeker niet aan hem alleen dat we de wedstrijd niet onder controle kregen.

Daar waren we met z’n allen debet aan vandaag.

De eerste set ging het allemaal nog crescendo; binnen no-time stond er een 25-8 stand op de klok.

Geen vuiltje aan de lucht en dus zouden we ook effe snel die andere drie sets binnen halen zodat we lekker op tijd aan de koffie konden vandaag….

Helaas; We keken in set 2 en 3 constant tegen een grote achterstand aan die we in set 2 nog bijna weg konden poetsen. Uiteindelijk bleven we daar op 23-25 steken en ook in set 3 waren we niet opgewassen tegen de dadendrang van Vokon. Met maar liefst 25-14 ging deze set verloren. Ergste daarvan was nog het feit dat het geheel terecht was. We stonden niet goed, de concentratie was belabberd en er werd vandaag gewoonweg niet voor elk punt gestreden. En dan blijkt dat Kesselse minse ook maar gewone minse zijn.

Afijn, in set 4 werd er orde op zaken gesteld; deze werd met wederom ruime cijfers binnengehaald; 25-12 en dus werd de 5e set de beslissende set vandaag.

We zullen het maar kort houden, het werd ‘m vandaag gewoon niet, de set ging met 8-15 verloren en daarmee was ook het tweede verlies van deze competitie een feit.

Al met al een draak van een wedstrijd die terecht verloren ging.

We kunnen dit echter nog één keer rechtzetten en wel op 3 april aanstaande. Dan spelen we de laatste partij van het seizoen tegen Meuleveld in Hout-Blerick.

We hopen ook dan op de support van onze trouwe kijkers Jac, Ton, Henk, Pieter en andere geïnteresseerden.

Tot dan.