Vorige week waren we door omstandigheden een weekendje vrij, maar afgelopen week was er goed getraind en wilden we de wedstrijd tegen Hovoc op zaterdag 26 maart goed beginnen. Of zoals Nico zegt; ‘we goan vandaag gesjiedenis probere te sjrieve’.

Hovoc staat op dit moment 2e in de competitie en de uitwedstrijd in Horst hadden we faliekant verloren met 0-4.

Met extra motivatie voor Nico en Fleur Dings als mascotte/pupil van de maand, gingen we fel van start, waarbij we meteen de eerste 2 punten binnenhaalden en door een goede serve druk ook een kleine voorsprong op het scorebord zagen verschijnen. Deze voorsprong gaven we niet meer uit handen en we hengelden de eerste set binnen met 25-21.

Niet te vroeg juichen, in de 2e set ging het lang gelijk op. Maar ook hier kregen we een lichte voorsprong te pakken en leek het vuur bij de Yellow Tigers lichtjes gedoofd. Set 2 ging ook naar de Kesselse Kevers met 25-22.

In set 3 waren de rollen omgekeerd, nu liet Hovoc ons de hoeken van het veld zien en trokken zij aan het langste eind bij 24-26. Nog niks aan de hand, maar hoe lekker zou het zijn als we een keertje van Hovoc zouden winnen…

In set 4 leek Hovoc geen antwoord meer te hebben op het goedlopende spel van ons Kessel en namen wij terecht de setwinst in ontvangst met 25-17.

Inderdaad, ‘gesjiedenis gesjreve’, dit was in het 10 jarige jubileum van Nico de eerste keer dat we hebben gewonnen van Hovoc dames 1.

Komende dinsdag hebben we een inhaalwedstrijd tegen Nuvoc dames 1, om 20u in Sporthal Achter de Haof en hopen  we het de nummer 4 van de competitie ook moeilijk te kunnen maken, tot dan!