Afgelopen zaterdag speelden de dames van Kessel een ontzettend belangrijke wedstrijd tegen nummer 2, Limac dames 1. Iedereen was fanatiek en het enthousiasme was zeer groot bij elke speelster. Het begin van de eerste set begon aan beiden kanten sterk. Het spel liep gelijk op en de teams kwamen om de beurt aan kop. De set werd uiteindelijk nipt gewonnen door de thuisspelende ploeg Limac met een setstand van 25-23.

Net de eerste set verloren dus. Op naar de 2e set. Kessel begon sterk. Spelverdeelster Maud van den Beuken kon de aanvallers goed aanspelen door de pss die lekker liep. Zo konden de aanvallers keer op keer de bal lekker in het veld timmeren. Vooral de knallende ballen van Anouk Rutten, die werden op het allerhardst binnen de lijnen geslagen. De servicedruk bij Kessel was hoog, maar het spel bij Limac werd ook goed gespeeld. De tweede set werd overtuigend met plezier gewonnen door Kessel met 18-25.

De derde set was een herhaling van de tweede set. Limac verzwakte een beetje dus kon Kessel hiervan profiteren. De derde set werd nog tot op het einde van de set wat spannender, maar werd nog binnengesleept door de Kesselse dames met 23-25. Een 1-2 voorsprong dus. Er was veel geluid vanuit beide partijen en vanaf het publiek, een erg spannende, leuke pot.

De vierde set had Kessel het spel volledig in handen en stond dus ook met een grote voorsprong aan kop. Kessel speelden de beste wedstrijd van dit seizoen, en het enthousiasme straalde er vanaf, zo fanatiek. Elk punt werd uitbundig gevierd en het spel verliep uitstekend. Kessel pakte de vierde set met een stand van 17-25. Een eindstand van 1-3 voor Kessel! Iedere speler was voldaan en ontzettend blij. We zijn met z’n alle trots op de overwinning, we hebben als een team overtuigend gespeeld en hebben nu nog meer kans op het kampioenschap! Het wordt nog spannend… De laatste wedstrijd van de competitie speelt Kessel pas na 3 weken rust gehad te hebben op 21 april tegen Stravoc dames 2 om 16:00 uur in Kessel. Support is welkom!