Afgelopen zaterdag speelde Kessel de derby tegen Panningen.

Van tevoren kregen we duidelijk mee dat we moesten vechten, druk moesten zetten en vooral onszelf laten horen tegen de huidige koploper in de 3e divisie.

Geheel in ons nieuwe tenue traden we om stipt 17u het veld op. Helaas wisten we in de eerste twee sets van de opdrachten die we mee hadden gekregen niet veel waar te maken. Panningen wist ons met een sterke services volledig onder druk te zetten. En daarbij wisten we zelf bij een scoringskans de ballen niet voldoende op de grond te krijgen. Beide sets gingen hierbij ook met 10-25 en 14-25 naar Panningen.

Oppakken, hoofd omhoog en strijdlust tonen waren de woorden die richting de derde set werden uitgesproken. Doordat we onze eigen servicedruk steeds meer konden leveren bleven tot een stand van 15-15 gelijk op gaan. Panningen wist ons echter meer onder druk te zetten en punt voor punt uit te lopen. Hiermee pakte Panningen de derde set met 21-25. ]

Alles geven voor de vierde set. Met een sterkere service, betere pass en scoringskansen die werden afgemaakt wisten we punt voor punt bij te blijven bij het spel van Panningen. Na een 24-24 stand wisten we met een sterke service te laatste set alsnog te winnen met 26-24. Nu hard trainen om aanstaande donderdag om 20.30u een wedstrijd te spelen in Weert tegen Weert DS1. Alle support is welkom!